Mirec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Valentín a Valentýn.

Alebo o tom ako bol 14. február až 15.

To je kopa zmetkov ako tak pozerám hore. Valentín a Valentýn, čo už len to môže byť za halušku :o) Taká drobná odlišnosť, čo sa mi podarilo v Čechách vypozorovať. U nás sa píše s I a u nich s Y. A ten 14. a 15. február. To bolo tak, 14. som trčal v práci zase do deviatej večer a bol som proste potom večer nepoužiteľný. Tomík písal doma bakalárku a tiež ho to zmohlo. Nuž sme sa teda dohodli, nech si kalendár vraví čo chce, Valentí / ýn tento rok bude 15. a hotovo.

On ten nesprávny dátum bol vlastne jediná chyba akú tento rok sviatok zamilovaných mal. Nekupvali sme si žiadne darčeky, nelozili sme zúfalo po žiadnych nákupných centrách. Načo by nám aj boli tie nepopredané vianočné kolekcie prebalené do červenej fólie.

Počas tohto netradičného Valentína sa mi podarilo okúsiť zase tú lepšiu stránku Prahy. Začali sme pri fľaši šampusu v poloprázdnom podniku, veď Valentín už bol, tak kto by lozil von. A zvlášť keď CHČILO A CHČILO A CHČILO. Tom mal na sebe strašne peknú bielu košeľu a musím povedaľ (až sa červenám) že nebolo treba ani ten šampus aby sa mi zapáčil. V bielom som bol aj ja, proste sa trebalo troška ukázať.

Ako večer pokročil a pokročilo trocha aj promile (ale striedmo, nie sme prasatá), došli sme na zaujímavý nápad. Zájsť na jednu diskotéku, a že si zatancujeme ploužák. Keď som to počul, až som skoro zabudol zatvoriť ústa. My dvaja a tancovať? To kto kedy videl?! Veď spolu sme tancovali naposledy, ja už ani neviem kedy.

Až sme tam došli, pochopili sme, že tanec bude problém. Na nejaký slaďák sa tam nikto nechystal. Ale čo, bola tam aj tak zábava. Po nejakej dobe nás začali iritovať héliové balóniky. No a ako to mohlo dopadnúť. Po chvíli rozväzovania a hryzenia do balónov začala polovica hostí po druhý raz mutovať. Nezatancovali sme si, ale "fetovať hélium" sa človeku nepodarí denne.

Áno, malo to aj tienistejšie stránky, Ki, môj spolubývajúci bol dosť smutný. Ani sa nedivím, ono to s tou jeho polovičkou (skôr ex-polovičkou) je tiež divné. Ki, (nemáš to rád, ale si proste Ki) držím palce, a nevešaj hlavu. Veď sa nerúca svet. To tvoje "Život je kurva, ale já jsem větší." má čosi do seba.

A to je šecko čo som chcel. Bol to večer, aký by som inde nezažil. Nemusel som riešiť, či nás niekto náhodou spolu neuvidí. Videla nás spústa ľudí a bolo to každému jedno. Hm, keby raz také niečo bolo možné aj u nás na východe.


Všedné - nevšedné | stály odkaz

Komentáre

  1. kolekcie
    kdeze si nasiel tento vyraz? U mna v clanocku alebo v nejakych novinach? Lebo uz mi to zacina byt nesmierne podozrive:). Trish s tym prisla, akoze JEJ napadom.
    Btw, dobre pises, na posedenie som precitala vsetky tvoje clanky:).
    Len tak dalej!:)
    A ze si nasiel Toma- good for you. Vzacne najst niekoho vzacneho.
    publikované: 16.02.2006 20:44:17 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. kto si bez viny hod kamenom
    priznavam, niekde som to videl, prislo mi to fajn, tak ma ukrizujte :o) autorsky zakon nie je moja silna stranka, tak berte vsetci s rezervou. Boli to tusim povodne "vianocne kolekcie v cervenom staniole" ak sa nemylim.

    a pisac budzem, ta jak inac :o) a fest dik, zase mi stuplo sebavedomie, budem namysleny

    a mas pravdu, <b>vzacne najst niekoho vzacneho</b>
    publikované: 16.02.2006 21:41:21 | autor: mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. no tak to potom
    s tym cerveny staniolom bolo dost mozne aj u mna:))))). Nevadi, nehadzem kamenom, este by som si rozbila monitor?!:)

    Nebudes namysleny, denne sa urcite stretavas s ludskou blbostou, ta dostatocne degraduje sebamienku:)
    publikované: 16.02.2006 23:09:44 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. keby len s tou okolo
    niekedy si pridem dokonale tupy. ale nehajme taak, este sa ohovorim :o(
    publikované: 16.02.2006 23:30:33 | autor: mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. no tak
    neotupuj sameho seba:). Kde potom ukazes povestnu slovensku "ostrost"?:)
    publikované: 17.02.2006 15:45:52 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014