Mirec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Holt Miroslaf

Dve slovíčka a čo všetko dokázali.
Včera? Taký obyčajný deň. Až na ten večer, nejak mi vškole zase nič nefungovalo. A potom? Bolo fajn, prach celého nechutného dňa sa podarilo spláchnuť pivom, ale..

Bolo to akési rande (v úvodzovkách), sedeli sme tak dôverne medzi desiatimi očami, každý čosi popíjal. Ja pivko. A Tom pivko. Drobec sa snažil zapôsobiť na nový objav, takú celkom milú medičku.

Ale nastal problém, priblížila sa deviata hodina a drobec s medičkou a medikom (jej kamarát, robil jej tam garde) sa rozhodli, IDE SA. Vraj sa treba učiť. Mne boli 2 pollitre tmavého tiež tak akurát, nuž zostal Tomík v menšine. Troška prskal, potom som dostal prskavú náladu aj ja a bolo. Ale ako vždy, u nás doma v Amerike, tak bolo všetko OK (alebo KO? ja vám neviem).

A tak som kreslil štruktúrne elementy, keď tu zrazu zacvrnčal mobil. Bol to Maďar, vraj čo robíme, a či nechceme do mesta na chvíľu. Zamietli sme, ale ako to moje slniečko podalo?

Vraj by šiel, ale že MIROSLAF nechce o tom ani počuť. On bez MIROSLAVA, ale nechce nikam, lebo MIROSLAF by koukal jako bubák. A nakoniec? Že teda nič, HOLT MIROSLAF! Budem mať u Maďara dobrú povesť.

Prečo som si ja nevzala Pištu Hufnágela?

Všedné - nevšedné | stály odkaz

Komentáre

  1. No to sice jo!
    Ale vezmete si, co by udelala lesni zver v takovem pripade? No, ta nez by z toho zesilela, tak by prskala taky. A co teprva kral Miroslav.:-))
    publikované: 06.05.2006 21:08:14 | autor: Jiří I. z Boží vůle premiér (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014