Mirec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Let it be (BEE).

Tak necháš tú včelu?!

Posledné dni som sa trápil s včelami, teda skôr s medovými plástmi. Vysedával som v škole a kreslil a kreslil. Ani by som nepovedal koľko zábavy zábavy si človek užije, keď sa pokúša obyčajný čiernobiely obrázok nasúkať do šesťuholníkového rastra. A tak som sa trápil a trápil, až sa mi podarilo toto nasúkať do medového plástu a výsledok bol takýto.

Večer, keď už šesťuholníčky okolo mňa vírili v húfoch, povedal som si LET IT BEE!!!  A tak sa dnes flákam,  životom plávam a netuším kam. Celodenná hrachovo - kašovitá hmla sa za oknom pomaly ale iste rozplýva. Rozplýva sa aj spolubývajúci: akási "najvyššia" česká študentská organizácia prská proti Lukašenkovmu režimu. Správa dňa, nebyť ich (aj keď som o nich nikdy doteraz nepočul), a sovietskeho zväzu, neviem čo by sme robili.  

Flákam sa, prvý raz po neviem koľkých dňoch. Mal by som sa váľať a krochkať blahom, nadchýňať sa organizáciami bojujúcimi za bieloruských študentov (aj keď neviem čo vybojujú rečami). Mal by som vískať od radosti, že nikde nie sú šesťuholníky, že daňové priznania a prihlášky do školy a na štátnice ma čakajú až v pondelok. A takisto že nepracujem dnes, ale až zajtra. A ono nadšenia nikde. 

Cítim sa nie oddýchnutý, ale skôr unavený nudou. Krvný tlak mi klesol na minimum a len tak vegetujem. Vegetujem a prestáva ma to baviť. Oddych ma dnes trocha otrávil.

Bźźź, kde si ty potvora?!  Vraj let it bee. Už ťa mám, idem sa radšej potrápiť šeťuholníkmi. Klobúk dole pred umelcami, čo sa naozaj vedia nudiť.


Všedné - nevšedné | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    ja sa tiez neviem nudit
    publikované: 25.03.2006 20:36:16 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014