Mirec

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Len jedna veta: Blíži sa koniec sveta

Moja stará mať by na to povedali, FRANCÚZ POBIL! A čo ja? Nuž, tu sa dá len držať hubu a krok, inak vás ušliapu.
Ortuť v teplomeri sa zase po dlhej dobe prebudila. Sem v tomto zaprášenom mravenisku sa začína šplhať do výšok, kam sa v Tatrách dostane len v tropických letných dňoch. Tu tomu vravia pekná jar.

Ľudí je zase ako hadov, všade, a vyliezajú rozvnako ako hady vyhriať sa na slnko. Niet prázdnych lavičiek, pomaly už niet prázdnych trávnikov. Všetci sú sústredení celým bytím na jediné: "Slnko, ach aké príjemné... konečne slnko!"

Je pracovný deň. Aj školou (ne)povinní majú dnes práce nad hlavu. V škole je plno ako v tom parku. Nuž, čo, prebil som sa cez davy, prekecal som sa cez známych (si robia srandu, že sú dnes všetci v škole?) a mierim k automatu. Veď je len deväť ráno.

Nahádžem korunky do mašiny, celkom ako do prasiatka, a má to aj rovnaký účinok. Šetrí sa, nie je asi ani na kelímky, tak sa mi neušiel. Len tak stoicky pozerám ako moje korunky pretiekli automatom a ja môžem ísť kade ľahšie.

V menze, samozrejme plnej ako Nowy Targ vo štvrtok, sa ušla posledná porcia jedla čo som si vyhliadol pani predo mnou. Nuž zostal som s úhořem (UNIVERZÁLNÍ HNĚDÁ OMÁČKA ŘEDĚNÁ). Všade sú ľudia, kým jem mám pocit, že už ich mám aj na tanieri.

Plné metro, plné parky, plná škola, plná menza, plné ulice. Kam sa dnes pohnem všade ste! Odkiaľ sa do Paroma beriete?!

Pekná jar, na prvý pohľad. A na druhý, katastrofická vízia preľudnenia.. Dnes ma z tých davov porazí, dnes mám súkromný preľudnený KONIEC SVETA.

Všedné - nevšedné | stály odkaz

Komentáre

  1. perfektne
    aj ja mavam obcas take sukromne preludnene konce sveta
    publikované: 11.05.2006 14:46:24 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Lidi lidi lidi.....
    ...no jo, těch je jak mravenců, ale vezměte si nás, lesní zvěř, až se ty mravenci naženou do lesů, luk a hájů, vždyt z toho, z toho můžeme úplně zešílet!.:-))
    publikované: 11.05.2006 16:44:01 | autor: Jiří Jistota z Prosperity.:-) (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. jirka jirka jirka
    aby sa ten niekam nenasral
    publikované: 11.05.2006 19:59:32 | autor: mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. koniec, veru koniec lulla
    hlavne ked si pomyslim, ze toto este nie je ani zaciatok leta :o)
    publikované: 11.05.2006 20:02:03 | autor: mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Reinkarnace
    Já? Já jsem všudypřítomný a věčný.:-) Co není pod mou kontrolou to přeci nemůže fungovat.:-) Jen mé Jistoty a Prosperita mohou zajistit blaho lesní zvěře a i Tvoje, sličný jinochu. A klidně z toho může ten šašek počmáranej na Hradě zešílet!.:-)
    publikované: 11.05.2006 20:08:36 | autor: Jiřík Předseda (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. preludnenie
    je beznym javom aj u nas, na "ostrove".
    Vcera z dosledku slnecneho ziarenia vyliezli von cele skupinky: rodicia +2.4 dietata (aky je vraj narodny priemer)+ domace zvieractvo+ pridruzene osoby. A hor sa, okupovat najblizsiu zelenu plochu. Utiekla som pred nimi na plavaren- tam nastastie ani nohy:).
    publikované: 12.05.2006 13:26:17 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. tweety a kde je ten ostrov?
    lebo prazdne kupalisko, to som v tychto galaktickych koncinach videl malokedy. s detmi tu bude priemer podobny, a vsetky sa snazia aj so zvieractvom padnut do fontany. horsie je to s turistami, tych je stale viac a viac... vsade, uz mam strach pozriet pod postel, co odtial nejaky nevylezie
    publikované: 12.05.2006 20:15:48 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014